AYLİN Ö
ID: 62074
Doğum yılı: 1999 (25 Yaş)
Cinsiyet: Bayan
Şehir: BURSA
Ehliyet: B
Saç Rengi: Kumral
Göz Rengi: Kahve Rengi
Ten Rengi: Buğday
Boy (cm): 58
Kilo (kg): 53
Ayak: 37
Beden: 36
Göğüs: 80
Bel: 67
Kalça: 97
Kayıt Tarihi: 3 ay önce
Son Giriş: 2 ay önce
Son Güncelleme: 2 ay önce
Diller: Belirtmedi
Hakkında:
Bio:
Merhaba, ben Aylin. Sizlere kendimden, ilgi alanlarımdan bahsetmek istiyorum. Öğrencilik yıllarımdan itibaren farklı alanlarda çalışma fırsatım oldu. Satış departmanı , mimarlık ve baristalık gibi alanlarda deneyimler edindim. Ancak, en büyük tutkum insanlarla doğrudan etkileşimde bulunmak, onlara yardımcı olmaktı. Bu sebeple, Cast AJANS a başvurdum çünkü tutkum için bir fırsat olabileceğini düşünüyorum.. İş hayatının dışında, yazmaya ve seyahat etmeye büyük bir ilgim var. Farklı kültürlerin yerel hikayelerini keşfetmek benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Yazmak, duygularımı ifade etmenin keyifli bir yolu oldu benim için. Gelecekte, insanlığa dair bir şey yapmak için çabalıyorum. Aynı zamanda, seyahat ederek yazmaya devam etmek istiyorum. Yeni deneyimler edinmek ve bunları insanlarla paylaşmak bana iyi geliyor. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Eğitim:
2014 2018
Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Anadolu Lisesi

Lise de Sanat Tasarım bölümünde Mobilya Dekarasyon alından eğitim gördüm.Karakalemden teknik çizime kadar eğitim gördük. Ayrıca bilgisayar ortamında çizimle ilgili programlar öğretildi

2019 2021
FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU

Önlisan eğitimimde İç Mekan Tasarım bölümünde eğitim aldım. Eğitim süresince mimarlık fakültelerinin gördüğü derslerden farksız eğitim gördüm ve başarılı bir şekilde tamamladım.

2023 2024
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Açıköğretim Arkeoloji bölümünde ğitim görmekteyim. Bitmez bilmeyen merakım beni her zaman bu bölümü bana cazip kılmıştır. Gizem , geçmiş benim merakımla birleşince hayal gücüm ve gerçek hayatla bir bağlantı kurmamı sağlıyor.